Podstave i međupodstave

Velika ponuda PODSTAVA I MEĐUPODSTAVA u Zeko Tekstilu!

Nudimo veliki asortiman podstava, TAFT, SERŽ i ATLAS u 100% viskoznom vlaknu, mješavini!

Podstave

U šivanje i krojenje, podstava je unutrašnji sloj tkanine, krzna ili drugog materijala koji je umetnut u odjeću, kape, prtljagu, zavjese, torbe i slično. Podstave su obično izrađene od čvrste boje za usklađivanje s odjećom, ali su također u obliku uzorka i kontrast boje. Podstave pružaju urednu završnu obradu i prikrivaju međusobno povezivanje, ispunjavanje sirovih rubova šavova i druge konstruktivne detalje. Podstava smanjuje naprezanje na odjeći, produljujući korisni vijek obložene odjeće. Glatke obloge omogućuju da se kaput ili jakna lagano sklope preko druge odjeće, a obloge dodaju toplinu odjeći za hladnoću.

Kvaliteta

Podstava u preko 100 boja, u različitim kvalitetama i sirovinskim sastavima pruža vam mogućnost kombinacije za izrade sve konfekcije.

Razne boje

U ponudi također imamo žutice te đepovina u crnoj i bijeloj boji!

Odlična ponuda!

Šaroliki izbor!

Međupodstave

Međupodstava renomirane firme KUFNER GMBH

Međupodstava je dodatni sloj tkanine između obloge i vanjske ovojnice odjeće. Da bi održali razliku između različitih dijelova odjeće i zadržali je u željenom obliku, koristi se vrsta tkanine koja se šiva između druge dvije vrste tkanina i to zovemo međupodstavom. Općenito, međupodstave su mekane, debele i fleksibilne. Izrađene su najčešće od pamuka, najlona, ​​poliestera, vune ili viskoze.

Funkcije međupodstava:

  • Očuvanje oblika odjeće
  • Pojačavanje dijelova odjeće
  • Podizanje atraktivnosti i izgleda
  • Osiguravanje očekivanog izgleda, kvalitete i učinka tkanine
  • Za poboljšanje izvedbe odjeće

Međupodstave u Zeko Tekstilu

Veliki izbor međupodstava za mušku i žensku konfekciju te za košulje, flizelin za štikanje. Sve međupodstave su visoke kvalitete u raznim gramaturama sa točkastim nanosom, premazom, ili pojačanim nitima. U ponudi također imamo i prsno pojačanje (plastika -henzl),vatelin ljepivi te vatelin za prsno pojačanje.

Uz glavnu ponudu

U ponudi također možete odabrati razne trake s pojačanjima ili bez pojačanja, perforirane trake, paučaste i mrežaste trake za izradu poruba.

Naruči još danas!

Za sve upite molimo da nas kontaktirate putem Facebooka, e-maila ili telefona! Stojimo Vam na raspolaganju!
Naruči!

Zeko Tekstil

Zeko Tekstil obrt za trgovinu i usluge.

Vlasnik: Željko Zajec

OIB: 98726378746

Adresa: Ulica Majke Terezije 2

© 2018. Zekotekstil.hr

Kontakt

Telefon: 01 3450 424

E-mail: zeko.tekstil@zg.t-com.hr